OSIVA ZELENINY - SEMENA NA KLÍČKY
množství: 10 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
PODMÍNKY PĚSTOVÁNÍ: Namočit semena ...
množství: 20 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
množství: 20 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
množství: 10 g
Semena zalít ve vypařené zavařovací sklenici na několik hodin vlažnou převařenou vodou. Vodu pak odlít, zavařovací sklenici zakrýt gázou, ovázat a nechat stát na stinném místě. Proplachovat vodou nejméně 2x denně, vodu vždy ...
množství: 5 g
Semena zalít ve vypařené zavařovací sklenici na několik hodin vlažnou převařenou vodou. Vodu pak odlít, zavařovací sklenici zakrýt gázou, ovázat a nechat stát na stinném místě. Proplachovat vodou nejméně 2x denně, vodu vždy ...
množství: 30 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
PODMÍNKY PĚSTOVÁNÍ: Namočit semena ...
množství: 20 g
Semena zalít ve vypařené zavařovací sklenici na několik hodin vlažnou převařenou vodou. Vodu pak odlít, zavařovací sklenici zakrýt gázou, ovázat a nechat stát na stinném místě. Proplachovat vodou nejméně 2x denně, vodu vždy ...
množství: 20 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem.
Klíčky fazolu adzuki se často používají v asijské kuchyni. Jsou výborným zdrojem bílkovin a všech aminokyselin kromě tryptofanu. Obsahují železo, vápník, kyselinu listovou a vitamín B3. ...
množství: 20 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
PODMÍNKY PĚSTOVÁNÍ: Namočit semena ...
množství: 5 g
Semena zalít ve vypařené zavařovací sklenici na několik hodin vlažnou převařenou vodou. Vodu pak odlít, zavařovací sklenici zakrýt gázou, ovázat a nechat stát na stinném místě. Proplachovat vodou nejméně 2x denně, vodu vždy ...
množství: 20 g
Semena zalít ve vypařené zavařovací sklenici na několik hodin vlažnou převařenou vodou. Vodu pak odlít, zavařovací sklenici zakrýt gázou, ovázat a nechat stát na stinném místě.
Obsahují vitamíny, minerály, makro i ...
množství: 40 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
PODMÍNKY PĚSTOVÁNÍ: Namočit semena ...
množství: 10 g
Semena zalít ve vypařené zavařovací sklenici na několik hodin vlažnou převařenou vodou. Vodu pak odlít, zavařovací sklenici zakrýt gázou, ovázat a nechat stát na stinném místě. Proplachovat vodou nejméně 2x denně, vodu vždy ...
množství: 10 g
Semena zalít ve vypařené zavařovací sklenici na několik hodin vlažnou převařenou vodou. Vodu pak odlít, zavařovací sklenici zakrýt gázou, ovázat a nechat stát na stinném místě. Proplachovat vodou nejméně 2x denně, vodu vždy ...
množství: 40 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
PODMÍNKY PĚSTOVÁNÍ: Namočit semena ...
množství: 10 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
PODMÍNKY PĚSTOVÁNÍ: Namočit semena ...
množství: 20 g
Semena zalít ve vypařené zavařovací sklenici na několik hodin vlažnou převařenou vodou. Vodu pak odlít, zavařovací sklenici zakrýt gázou, ovázat a nechat stát na stinném místě. Proplachovat vodou nejméně 2x denně, vodu vždy ...
množství: 10 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
PODMÍNKY PĚSTOVÁNÍ: Namočit semena ...
množství: 15 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
PODMÍNKY PĚSTOVÁNÍ: Namočit semena ...
množství: 20 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
PODMÍNKY PĚSTOVÁNÍ: Namočit semena ...
množství: 10 g
Pěstování klíčků: Propláchnutá semena zalít ve vypařené zavařovací sklenici vlažnou vodou. Máčet po dobu 12 hodin. Vodu pak slít, semena opět propláchnout, sklenici zakrýt gázou, ovázat, na gázu položit semena a nechat stát ...
množství: 20 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
PODMÍNKY PĚSTOVÁNÍ: Namočit semena ...
množství: 20 g
Pěstování klíčků: Propláchnutá semena zalít ve vypařené zavařovací sklenici vlažnou vodou. Máčet po dobu 12 hodin. Vodu pak slít, semena opět propláchnout, sklenici zakrýt gázou, ovázat, na gázu položit semena a nechat stát ...
množství: 20 g
Pěstování klíčků: Propláchnutá semena zalít ve vypařené zavařovací sklenici vlažnou vodou. Máčet po dobu 12 hodin. Vodu pak slít, semena opět propláchnout, sklenici zakrýt gázou, ovázat, na gázu položit semena a nechat stát ...
množství: 15 g
Semínka na klíčky klíčí v kontaktu s vodou, vzduchem a teplem. Obsahují vitamíny, minerály, makro a mikroprvky, nezbytné pro lidský organismus. Ideální přísada do hlavních jídel, salátů a na chlebíčky.
PODMÍNKY PĚSTOVÁNÍ: Namočit semena ...
DALŠÍ ZBOŽÍ:
Copyright © 2004-2023, www.osiva.cz - Ing. Olga Šmaková